Despre Milwaukee Electric Tool Inc

Despre Milwaukee Electric Tool Inc

 

Milwaukee Tool este un producător de frunte în industria de unelte electrice de mare putere, a accesoriilor și uneltelor de mână pentru utilizatorii profesioniști din întreaga lume.

De la începutul companiei în anul 1924, Milwaukee Tool a condus industria atât în ceea ce privește durabilitatea, cât și performanța. Cu un angajament ferm față de meseriași, Milwaukee continuă să conducă cu accent pe furnizarea de soluții inovatoare, specifice domeniului. Fie prin poziția conducătoare în tehnologia LITIU-ION, așa cum se vede în sistemele M12™, M18™ & M28™, fie prin accesoriile de economisire a timpului sau produsele inovatoare de mână, Milwaukee este dedicată furnizării unui flux constant de soluții avansate pentru meseriași, care oferă o productivitate sporită și o durabilitate de neegalat.

Pentru a face acesta, Milwaukee iși face timp să lucreze alături de un meșter adevărat pentru a înțelege cerințele unui loc de muncă în continuă schimbare și modul în care ei pot oferi cele mai bune soluții care să ajute utilizatorul să lucreze atât mai rapid cât și mai inteligent. Această orientare către utilizator nu numai că rezultă în soluții pentru provocări realede pe teren, ci și în inovarea efervescentă a tuturor liniilor de produse.

Milwaukee Electric Tool este o filială a companiei Techtronic Industries Co. Ltd. (TTI), ttigroup.com. Înființată în 1985, TTI este lider în marketing, producător și furnizor de produse de îngrijire pentru casă și de îngrijire a pardoselilor, având peste 20.000 de angajați în întreaga lume. Portofoliul global al mărcii TTI include echipamentele electrice Ryobi®, Milwaukee® și AEG®, echipamentele de acționare în aer liber Homelite® și Ryobi® și aparatele Dirt Devil® și VAX® pentru îngrijirea pardoselilor.

Nu sunt produse în această categorie.