FUEL™

FUEL™

Tehnologia FUEL™ oferă performanțe excepționale într-o structură compactă cu trei caracteristici inovative exclusive Milwaukee® - motorul fără perii POWERSTATE™,pachetul de acumulatori REDLITHIUM-ION™ și sistemul inteligent de hardware și software REDLINK PLUS™ - care oferă putere, timp de funcționare și durabilitate extraordinare.

Pe scurt, FUEL™ – cea mai bună tehnologie pentru sistemul complet care acționează, protejează și alimentează sculele tale fără cablu.

POWERSTATE™- motor fără perii proiectat și fabricat de Milwaukee® sigură o eficiență sporită, are o durată de viață mai mare și asigură o putere maximă.

REDLITHIUM-ION™- comunicarea totală a sistemului cu protecție la suprasarcină asigură o durată de viață mărită a sculei, performanță susținută pentru a asigura un timp de utilizare și o durată de viață a pachetului mai mare. Indicatorul afișează nivelul de energie rămas. Permite utilizarea la -20 °C.

REDLINK PLUS™- monitorizare individuală a celulelor pentru optimizarea timpului de utilizare a sculelor și pentru sigurarea unei durabilități crescute a pachetului. Sistem avansat de componente electronice cu performanță digitală unică îmbunătățită. Comunicarea totală a sistemului cu protecție la suprasarcină asigură o durată de viață mărită a sculei.

Nu sunt produse în această categorie.