NEW in Journal 3.2! The enhanced Off Canvas menu now supports the Builder module, so you can build custom Off Canvas menus with any supported layout modules in it. 🙌
Cos cumparaturi

Garantii si service

Garantii

 

1. Toate Bunurile comercializate de catre TEHNO PLUS SRL, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorului. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin de la producator.

2. In cazul Bunurilor vandute si livrate de TEHNO PLUS SRL, certificatele de garantie sunt emise de TEHNO PLUS SRL. Centrul de service pentru garantii este la SC PECEF TEHNICA SRL, str.Pompelor, nr.4, Ploiesti, jud.Prahova, Tel.: 0344 403 030 .

3. Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii.

4.Pentru service in garantie si post garantie trebuie sa accesati link-ul https://eservice.milwaukeetool.eu/ro-ro/home si sa urmati pasii recomandati de producator pentru a solicita ridicarea sculelor de catre firma autorizata in vederea solutionarii problemelor aparute.

 

TERMEN DE GARANTIE

 • Garanția pentru sculele MILWAUKEE® poate fi extinsă de la 1 an până la maxim 3 ani (1+2) înregistrând sculele pe site-ul www.milwaukeetool.eu. Excepție fac sculele MX FUEL™ a căror garanție poate fi extinsă de la 1 an la maxim 2 ani (1+1). Toți acumulatorii MILWAUKEE® REDLITHIUM™ inclusiv acumulatorii MX FUEL™ au o garanție standard de 1 an care poate fi extinsă la maxim 2 ani (1+1). Oferta de garanție extinsă nu include produsele utilizate în scopul închirierii, încărcătoarele de acumulatori și accesoriile livrate, la care garanția este de 1 an. Pentru a beneficia de garanție extinsă, trebuie să vă înregistrați online sculele sau acumulatorii în termen de 30 zile de la data achiziționării. Utilizatorul final se poate înregistra pentru garanția extinsă în țara de rezidență dacă țara se regăsește în formularul de înregistrare. Mai mult, utilizatorii finali trebuie să își dea acordul pentru stocarea datelor care sunt necesare înregistrării online și trebuie să accepte termenii și condițiile. Confirmarea înregistrării, care este trimisă pe e-mail, și factura originală cu data achiziționării vor fi dovada garanției extinse. Drepturile dumneavoastră statutare rămân neafectate.
 • Declaratia de Conformitate este disponibila in manualul de utilizare.

 

CONDITII  DE  GARANTIE 

 

Drepturile consumatorului sunt conform prevederilor OG 21/ 92 cu modificarile si completarile ulterioare si prevederile L449/2003

 1. In cazul solicitarilor de reparatii in garantie, cumparatorul este obligat sa prezinte Certificatul de Garantie  impreuna cu factura/ chitanta originala de cumparare a produsului.
 2. Perioada de garantie acordata de fabricant pentru produsele mentionate pe factura/ chitanta de cumparare decurge de la data cumpararii.
 3. Cu exceptia viciilor ascunse (material si/sau manopera), garantia nu acopera accesorii, consumabile, precum si toate subansamblele casabile ce intra in componenta produselor achizitionate (cablu de alimentare, perii colectoare, sisteme de prindere, mandrina, carcasa, angrenaje, rulmenti, garnituri, seturi de reparatii  etc.) care se uzeaza ca urmare a utilizarii normale a produsului.
 4. Cumparatorul beneficiaza, contra cost, de service post-garantie, cu piese originale.
 5. In cadrul termenului de garantie, se asigura remedierea gratuita a defectelor aparute si reclamate de cumparator pentru produsul respectiv.
 6. Deteriorarile de genul zgarieturilor, socurilor sau rupturi ale elementelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul achizitionarii nu intra in garantie.
 7. Durata medie de utilizare a produselor este de 6 ani. Pentru aceasta perioada cumparatorul benficiaza, contra cost, de service post-garantie, cu piese originale.
 8. Perioada de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care a prezentat produsul defect si pana la data repararii acestuia.
 9. In cadrul termenului de garantie, remedierea prodului trebuie efectuata intr-o perioada rezonabila de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator.Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta lipsa de conformitate a produsului.

 

PIERDEREA GARANTIEI

 

Garantia se pierde pentru oricare dintre conditiile urmatoare:

 • orice produs Milwaukee fara marcaj CE sau care nu este un produs original Milwaukee;
 • modificari neconforme efectuate asupra produsului;
 • atasarea de accesorii neconforme;
 • defecte cauzate de utilizarea produsului intr-un mod neconform manualului de utilizare cu referire la utilizarea defectuoasa, slaba mentenanta, utilizare neglijenta sau suprasolicitarea produsului, cadere, lovire, tensiune de utilizare neconforma specificatiilor, etc.;
 • a fost facuta o interventie neautorizata;
 • nu poate fi identificata seria de fabricatie;
 • una din piesele neacceptate pentru inlocuire de catre client influenteaza calitatea reparatiei;
 • utilajul a fost necorespunzator manipulat sau suprasolicitat;
 • utilizatorul nu a respectat recomandarile de manipulare, intretinere si revizie a produsului;
 • neprezentarea la solicitarea reparatiei a chitantei/facturii originale de cumparare a produsului insotita de prezenta informare asupra conditiilor de garantie si a certificatului de garantie completat si semnat de unitatea care a afectuat vinzarea;
 • nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de utilizare si intretinere precizate in prospectele si instructiunile ce insotesc produsul la livrare si de care cumparatorul a luat la cunostinta;
 • constatarea de catre specialistii firmei a faptului ca defectul reclamat se datoreaza vinei cumparatorului;
 • incredintarea produsului spre a fi reparat altor persoane/ firme neautorizate;
 • utilizarea produsului in alt regim de lucru decat cel pentru care a fost conceput;
 • modificarea/desigilarea produsului de catre persoane necalificate/neautorizate.